VIDEO: Palaye Royale válčí s vlastními emocemi

Vydáno: 23.05.2022 12:15 - Ondra Weisbauer

Dva měsíce od pražského koncíku přichází art rockové trio s novou melancholicky laděnou písní (ostatně, takhle to umí nejlíp) pojmenovanou "Broken". Jde již o čtvrtou novou píseň od vydání poslední desky "The Bastards" z roku 2020.
Pokud vám prostory klášterního videoklipu od Evy Doležalové připadají povědomé, možná to je tím, že byly stejně jako další chystaný klip (podle názvu alba "Fever Dream") a přebal nejnovější desky pořízeny v Praze. Už to vypadá, že to mají hoši v Práglu rádi. Datum vydání nově oznámeného alba je zatím tajemstvím. 




"Ve chvílích temnoty je zásadní najít světlo a vyrůst v něco ještě krásnějšího. Být zničený znamená, že máte možnost se z toho dostat jako silnější a lepší člověk. Naše nové album je tak trochu symbolické o všem, čím jsme si prošli. V našich životech je spousta vzestupů a pádů, které 'Fever Dream' ztělesňuje. Poslední dva roky pandemie mi připadaly jako sny, které se vám zdají ve vysokých horečkách. Přišlo mi, jako by tohle všechno nebylo skutečné a mám pocit, že dva roky našich životů prostě zmizely. Ale nakonec jsme z toho vyšli s něčím, co stojí za to," promluvil frontman Remington Leith o nejnovější hudební zpovědi.



PALAYE ROYALE - Broken (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení