Ivan Moody z Five Finger Death Punch si poranil pravé oko po zásahu laserem

Vydáno: 21.05.2022 13:40 - Ondra Weisbauer

Co vám říkala zamlada mamka? Nekoukejte se do slunce, neuvidíte. A teď si představte zažít to samé s koncentrovaným laserovým paprskem. My doufáme, že Ivanův zrak nebude nijak trvale poškozen a přejeme mu brzké uzdravení.
Frontman FFDP se zranil během vystoupení 19. května na festivalu Welcome To Rockville v Daytona Beach na Floridě. Svůj aktuální stav a příčinu zranění sdílel v sedmiminutovém videu na svých sociálních sítích.

"Během setu jsem se přehřál a omdlel jsem... Chytal jsem se po Charlieho bicí soupravě abych se opřel a když jsem se natáhl po činelu, cítil jsem, jak padám dolů. A tak jsem běžel zpátky do backstage. Když už mi bylo lépe, vracel jsem se na pódium a omylem zakopl o laser, který se následně otočil a trefil mě do oka. Tyto věci mají v podstatě sílu menší supernovy. Takže se každopádně musím vrátit domů do Las Vegas, kde navštívím skutečného očního lékaře."



"Doufám, že to bude v pořádku, teď na to oko nevidím. Je to jako, když zíráš dlouho do slunce nebo žárovky a rozsvítí se ti takové to zelené světlo - ztmavlo mi to. A teď si představ že takový laser je tisíckrát horší. Mysleli si, že mám oddělenou sítnici, až tak to bylo špatné. Až za pár týdnů pojedu do Evropy, možná mě všichni uvidíte se zkurvenou páskou přes oko," řekl s odkazem na skutečnost, že FFDP mají naplánováno zahájit své evropské turné 12. června na rakouském Nova Rocku. 

Držíme palce, ať se ti dá kukadlo do kupy, chlapáku!

 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení