FOTO: Annisokay potvrdili, že Ann je opravdu oukej

Vydáno: 21.05.2022 12:50 - Dominik Šidlo

Německá melodic / metalcorová smečka Annisokay konečně po několika odkladech dorazila do Prahy v rámci své evropské tour. A čekání se vyplatilo!
Téměř vyprodané Rock Café rozpálili hned oba úvodní supporty: Future Palace a SETYØURSAILS. Zpěvačka druhých jmenovaných dala do show své kapely maximum i přes zranění nohy, načež se po koncertě musela spoléhat na podporu berlí.

Tím naneštěstí úrazy nekončily, během vystoupení samotných Annisokay musela sanitka odvážet fanouška, který moshoval až příliš vášnívě, a rovněž si poranil nohu. Při odjezdu na nosítkách se však usmíval a vypadal, že bude v pořádku - držíme všechny palce.

Gig headlinerů splnil všechna očekávání, koncert se tentokrát vydařil i technicky, což se bohužel nedalo říct o loňském představení na Rock for People Hope. Pánové na pódiu nechali všechno, a to i přesto, že už mají notnou část tour za sebou a dost energie již bezpochyby vypotřebovali. Uspokojili fanoušky své poslední desky "Aurora" i dřívější tvorby, přičemž screamer Rudi Schwarzer, který jako screamer v kapele působí od roku 2019, dokázal, že si svůj post a přízeň fanoušků skupiny opravdu zaslouží.

Annisokay mají stále dost nevyužitého potenciálu, posun do větších venues by jim zatím nemusel vyjít, v klubech jsou ale jako doma, což se v Rock Café potvrdilo a náramně hodilo. Tak zase příště!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení