VIDEO: Saint Asonia odhalili první nálož z chystaného EP

Vydáno: 09.05.2022 15:40 - Ondra Weisbauer

Kanadská supergrupa založená ex-zpěvákem Three Days Grace a kytaristou Staind, Mikem Mushokem, má venku první vlastní novinku od vydání desky "Flawed Design" z roku 2019. Nového EP se od nich dočkáme už brzy.
Pátek 6. května musel být dvojnásob šťastným dnem pro všechny fandy starých i "nových" Three Days Grace (přece jen už je to 9 let, co Adam opustil skupinu, tak se s tím smiřte). Zatímco TDG vydali své sedmé album "Explosions", superskupina Saint Asonia o sobě dala po delší době vědět novým songem "Above It All" a oznámením EP.  




První singl z čerstvě oznámeného EP "Introvert" byl napsán během začátku pandemie a podle frontmana Adama Gontiera má zvěstovat poselství naděje: "Píseň 'Above It All' je o tom povznést se nad veškerý chaos, negativitu, soudnost. Žijte život, jaký chcete, ne život, který od vás očekávají ostatní."

EP "Introvert" se skládá ze sedmi písní a objeví se na něm i cover Weekndova hitu "Blinding Lights", který kapela předělala už loni v listopadu a můžete si ho pustit níže. "Introvert" vychází 1. července. 



Saint Asonia - Above It All


Saint Asonia - Blinding Lights

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení