VIDEO: V.I.P.iče! Cocotte Minute s Elektrïck Mann a Vojtaanem se společně vysmívají celebritám

Vydáno: 11.05.2022 14:45 - Tisková zpráva

Ikony vytříbené numetalové a rapové zábavy - Cocotte Minute a Elektrïck Mann - mají před sebou poslední zastávky v rámci V.I.P.iče tour, v jehož rámci servírují kultivované chování, střídmou mluvu a ryzí intelektuálno. A taky společný song.
Společný singl mají na svědomí Elektrïck Mann a je nosnou myšlenkou celé tour. "Song se mi formoval v hlavě docela dlouho. Každý umělec si může vybrat, jestli se vydá cestou ortodoxního úmča anebo cestou bullshitu. A na okraji těchto skupin vznikají třecí plochy a otázky, jestli jsi malá V.I.P.iča, velká V.I.P.iča anebo prostě piča. Naším cílem je samozřejmě sranda a ne žádný hate, kterému se věnuje podstatná část rap scény. Jde nám o to se dobře pobavit a užít si každé chvíle. Žádný posraný produkt," říká frontman EM Mukas.

Nicméně pořád je hodně umělců druhé kategorie, kteří se snaží stát se celebritou za každou cenu, a těmto je věnována tahle písnička.

"Když se začalo formovat tour Elektrïck Mann, Cocotte Minute a Vojtaano, ukázalo se to jako vysoce kvalitní sabat V.I.P.ičí a song dostal zelenou, včetně videa. Plán byl jasný, ušetřit, kde se dá. Mejla dostal za kameru a střih dva gramy skéra, Zeller zadotoval 333 Kč na benzín do kabria a Vojtaano zatáhl flašku zelené."

Zeller k tomu dodává: "Zahostovat si do tracku legendy moravský dekadence prostě chceš. A jestli nechceš, tak jsi buď Pražák, nebo veganská bukvice! A když to tam navíc najebe i Vojtaano, je to víc švédská trojka než celý Švédsko!"

"Jako béčková seriálová celebrita jsem uvítal možnost kopnout do vlastních řad, a trošku to fejkový pozlátko shodit. Devadesátkovej hip-hop žeru. Proto jsem využil i šanci zarapovat si s týpkama, který jsou tak starý, že viděli Cypress Hill a House of Pain na začátku kariéry. Tour s EM a CM je strašná jízda, náš společnej song je minimálně stejně strašnej," uzavírá Vojtaano.

Poslední zastávky tour proběhne 14. 5. v Rock Café v Praze.

 

ELEKTRICKMANN - V.I.P.iče feat. Vojtaano & Zeller (Cocotte Minute)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení