Sex, drogy a... pečivo? Ben Bruce z Asking Alexandria sní o food trucku

Vydáno: 03.04.2022 11:50 - Ondra Weisbauer

Nepopíráme, že by si každý měl jít za svými sny, ať už jsou jakkoliv bláznivé, nebo nereálné, ale toto... Jo, tohle je v měřítku uskutečnitelnosti docela prosté. Snad se to Benovi podaří a my už se těšíme na divy z jeho pojízdné kuchyně.
Kytarák a spoluzakladatel Asking Alexandria se nedávno objevil v pořadu "Side Jams With Bryan Reesman", aby diskutoval o své nově nalezené lásce k vaření a umocnění té k otcovství. Mimo to se rozpovídal o jednom ze svých největších dosud nesplněných snů - pořídit si foodtruck s názvem "Sex, Drugs And Sausage Rolls".

"Vždycky jsem chtěl food truck. Mám pocit, jako bych v hlavě nosil tuhle myšlenku snad odjakživa, ale jakmile ji řeknu nahlas, zdá se mi, že je nereálná. Kromě nedostatku času, který rád věnuji rodině i hudbě, si myslím, že by to nakonec nemělo takový úspěch. A jak trefně poznamenala moje žena, nelíbí se mi představa řešit ve dvě ráno opilce, co zrovna táhnou z hospody a z hladu a chuti by si u mě něco dali. Ale stejně... ta představa vozu ve mě žije dál a třeba jednou... kdo ví. Přes celý bok bych měl namalovanou britskou vlajku a lidi bych obsluhoval všemi druhy (hlavně slaného) pečiva, jako je třeba klobása v listovém těstě (sausage roll)," prozradil hudebník.




A na závěr jedno poučení do života mladých od tohoto čtyřnásobného otce: "Každý je nejprve mladý a hloupý a až život a vlastní chyby tě naučí. Pokud neděláte chyby a nejste hloupí, jak se naučíte, jak se stát chytrým a růst jako lidská bytost? Já se zamlada fakt vyblbnul - zažil jsem spoustu časů plných srandy. Jediné, čeho rozhodně lituji, je, že jsem se nechal tak vcucnout do toho rock'n'rollového životního stylu. Lidé Asking Alexandria přirovnávali k Mötley Crüe, což mi zamlada připadalo jako velká pocta. Povzbuzovali nás v tom a my se tak chovali. Lidé nám říkali: 'Když se takhle nebudeš chovat, není to pravý rock and roll - budeš zapomenut a nebudeš úspěšný.' Opravdu mě mrzí, že jsem se do toho nechal tak vtáhnout, což mě nakonec přivedlo ke skutečným drogovým závislostem a závislosti na alkoholu. Vedlo to k velmi temnému období v mém životě i v životě kluků z kapely, což není žádná legrace. Někteří lidé se to nenaučí a pokračují v této cestě celý život. Pod kontrolou látek a podobných věcí nejsou sami sebou. Já se z toho dokázal poučit a jít dál - hlavně díky mojí ženě a dětem. Otevřeli mi oči v tom, co je v životě opravdu důležité, takže apeluji na všechny - dávejte si bacha na to, co děláte se svým životem."


Asking Alexandria - Alone Again (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení