VIDEO: Slipknot práskli termín vydání alba, ukázali obal a vyvalili nový song

Vydáno: 20.07.2022 10:00 - Milan Říský

"Připravte se na konec," láká Shawn Crahan na desku "The End, So Far", která bude poslední pod labelem Roadrunner Records. Do důchodu se snad Slipknot nechystají, byť si zřejmě budou hrát s možností finálního opusu podobně jako Rammstein.
Ostatně poslední song alba, které vyjde 30. září, nese název "Finale". Slipknot o chystané nahrávce, jež ponese dvanáct skladeb, hovoří nadšeně již několik měsíců. Původně se přitom spekulovalo, že vyjde ještě před evropským turné.

 


Slipknot 2022

Samozřejmě k oznámení nové fošny patří i nový singl. Nové masky vytasila devítka v písni "The Dying Song (Time To Sing)". Relativně klasickou Slipknotí sypačku rozmělňují melodické linky a vše potvrzuje slova Coreyho Taylora, že novinka bude tvrdší verzí Vol. 3: (The Subliminal Verses) a plná experimentů. "Je zabijácká a temnější než 'We Are Not Your Kind', ale zároveň obsahuje spoustu melodií. Všem jsem říkal, že je to prostě tvrdší verze 'Vol. 3.' Má tolik různých textur a vrstev. Tvrdé věci kopou, do těch melodických máte chuť se zakousnout. Jsem nadšený," prohlásil zpěvák před několika měsíci.




Na albu se objeví i předchozí singl "The Chapeltown Rag".


Slipknot 2022

Maskovaná devítka zamíří v rámci svého evropského turné do Prahy (28. července) i do Bratislavy (3. srpna).

 

Slipknot - The Dying Song (Time To Sing)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení