VIDEO: Vztah muže a ženy má být smyslný a na celý život, hlásí Sebastien

Vydáno: 28.03.2022 09:50 - Tisková zpráva

Powermetalová čtveřice dnes připomíná své aktuální album "Integrity" novým singlem "Je to v nás". Chytlavá skladba, kterou kapela končívala svá vystoupení v rámci obřích Monster Meetingů, hladce zapadá do myšlenkového konceptu alba. Zároveň oznamuje zastávky turné "Integrity Summer Tour 2022".
Autor, kytarista a zpěvák Jiří Rain, doplňuje: "V textu této písně jsem se snažil vyjádřit, jak si vážím vztahu muže a ženy, který má být smyslný, ale zároveň také posvátný a na celý život. Zejména verše "dej mi sílu být Ti vším / dej mi dar, co znásobím" poukazují na mé přesvědčení, že láska v manželství roste a získává na hloubce a barevnosti. Sami to tak s manželkou cítíme a považujeme svatbu za to nejlepší životní rozhodnutí. Doba je dnes velice těžká, svět se rychle mění a spoustu tradičních názorů házíme přes palubu - i proto si myslím, že je dobré připomínat důležitost a hodnotu sňatku, coby začátku společné cesty, po které kráčejí dva lidé spolu jako jedno tělo..."

Vážně nastolená témata jsou tradičním elementem lyrické stránky Sebastien, kteří s novou deskou "Integrity" ještě více umocnili svá sdělení přechodem na mateřský jazyk.
Na nahrávce "Je to v nás" se podílel saxofonista Ondřej Klímek (Kamil Střihavka, VLTAVA, ad.), o mastering se postaral světoznámý producent Jacob Hansen (AMARANTHE, PRETTY MAIDS, VOLBEAT, PRIMAL FEAR, EPICA). "Je to v nás" najdete na limitované edici alba "Integrity" s exkluzivním 3D obalem, a od 25. března 2022 také na všech digitálních platformách.

Integrity summer tour 2022

11. 6. Pržno - Den obce – Areál SK Pržno
25. 6. Hudlice u Berouna – Hudlicefest – Sportovní areál
7. 7. Vizovice – Masters of Rock – Likérka Jelínek
28. 7. Liberec – Benátská s Impulsem! – Areál Vesec
13. 8. Velké Hamry - Lázně pod kulturákem
13. 8. Újezd u Přelouče Slamák Rock Fest - Letní Parket Újezd
10. 9. Klimkovice - Jarmark
10. 9. Polanka nad Odrou – Den obce


Sebastien - Je to v nás


 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení