Rock Café pohostí benefiční koncert proti sexuálnímu násilí

Vydáno: 11.03.2022 11:00 - Dominik Šidlo

Organizace Konsent.cz, jež se věnuje prevenci sexuálního násilí a násilí na ženách, si vysloužila naši pozornost. A stejně tak událost, která této společnosti (nejen) finančně vypomůže.

Konsent funguje jako nezávislá organizace a většinu svých prostředků získává z grantů na  jednotlivé projekty nebo z veřejných sbírek. Pořádá workshopy pro různé skupiny od dětí na  základní škole přes učitele až po provozovatele barů. V rámci organizace existuje svépomocná skupina pro oběti sexuálního násilí.

Event, který se uskuteční 17. května ve zmíněném klubu Rock Café, je věnován právě podpoře Konsentu. Veškerý výtěžek poputuje přímo této organizaci.

O kulturní program se postarají Ethos of Nemesis, Litha, Lifelines a Nothing Left to Say. Ti rovněž věnují Konsentu část z prodeje reklamních předmětů.

Dojde také k on-line dražbě printů od výtvarnic Sova Hůová (Nesting Spirits) a Kat Tatt. Dražba bude ukončena na místě akce. Součástí benefice budou přednáškové bloky Konsentu o prevenci sexuálního násilí. Akci spolupořádá spolek "První pomoc Tetín žije".


Benefice pro Konsent
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení