AUDIO: Muse se dočkali coveru od Erra. A výsledek je skvělý

Vydáno: 10.03.2022 11:40 - Eliška Válková

Za chvíli to bude rok, co partička ERRA vydala své eponymní album. Už brzy se můžeme těšit na jeho deluxe edici, která bude obsahovat spoustu nového materiálu, včetně čerstvého coveru k písni "Stockholm Syndrome" skupiny Muse.
Kytarista Jesse Cash měl o výběru písně jasno. "Když jsem poprvé slyšel Stockholme Syndrome od Muse, pomyslel jsem si, že tenhle song si říká o to, aby na něj udělala cover metalová skupina. Má agresivní riffy, vzletné vokály, klávesová arpeggia a velkolepé zakončení. Má prostě všechno potřebné k zařazení do kontextu našich písní."

Jeho slova se jednoznačně potvrdila. Spojením originálních prvků obou skupin totiž vzniknul slušný nářez. Co se videa týče, stejně jako video k originálu ani tento vizuál by nemusel udělat úplně dobře lidem s epilepsií.

Deluxe edice alba ERRA vyjde už 18. března a bude obsahovat celkem sedm nových stop. Můžeme se těšit na cover verze "Light My Way" od Audioslave nebo "Heresy" od Nine Inch Nails. Na původní skladbu "Vanish Canvas" si členové kapely přizvali Courtney LePlante ze Spiritbox.

 

ERRA - Stockholm Syndrome [Official Visualizer]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení