ZAPAŘ: Hra na motivy klipu Californication od Red Hot Chili Peppers konečně existuje

Vydáno: 16.03.2022 15:15 - Ondra Weisbauer

Snad každý fanoušek Red Hot Chili Peppers musí znát ikonický klip k singlu "Californication" z roku 1999. Po letech to jednomu fandovi nedalo a na jeho motivy vytvořil jednoduchou počítačovou hru, kterou si můžete zadáčo zapařit i vy!
Ačkoliv prostá gamesa, tvořena za pomocí Unity Enginu, připomíná svou jednoduchou grafikou i ovládáním spíš zlatý věk webů Superhry, Herni nebo Webgames, není možné se u ní ubránit pocitům nostalgie vyvolávané vzpomínkami na 22 let starý klip a zadostiučiněním - že něco takového nakonec skutečně existuje.

Z původně neexistující hry udělal skutečnou vývojář Miguel Camps Orteza. Hra jako taková sice nemá žádnou hudbu, ale i s tím si hráč poradil, hned na začátku si zvolíte, zda chcete aby vám hrál originální singl "Californication", jeho cover, akustická, či metalová verze a to vám automaticky otevře odkaz na video v nekonečné smyčce, které vám může hrát během nenáročné hry v pozadí.




Gamesa, kterou rozjedete i na mikrovlnce nebo tiskárně, má necelých 300 MB a můžete ji zdarma stáhnout pod tímto odkazem.

PS: 5.3. vydaly kalifornské papričky druhý song z očekávaného alba, najdete ho níže. Vydání alba je za dveřmi - "Unlimited Love" se dočkáme 1. dubna.


Red Hot Chili Peppers - Californication [Official Music Video]

Red Hot Chili Peppers - Poster Child (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení