VIDEO: Hentai Corporation přestali kytky hulit, teď mezi nimi natočili klip

Vydáno: 04.03.2022 15:00 - Redakce

"Pod nátlakem všeobjímajícího temna rašícího ať už z krvavé války zrůdy strýčka Putlera, pandemie covidu, sračkózní mainstream muziky či reklamy Míši Davida na Penny, se mužatky Hentai Corporation uchylují do teplého bahýnka jim příjemného undergroundu," hlásí kapela. Výsledkem je nový singl s klipem "We Will Survive".
"Vypustili jsme ošklivý klip pro ošklivé lidi. Song 'We Will Survive (in the Underground)' je oslavou jedinců, kteří nespadají do středu gaussovy křivky a přináší světu mokvající originalitu deroucí se z otvorů ošklivého druhu homo sapiens sapiens," konstatují Hentai Corporation.
 

Na expedici klipu navazuje tradiční česká víkendová tour Covideostop, v rámci kterého kapela v následujících čtyřech týdnech zamíří na osm štací po celé ČR v doprovodu slovenské úderky ČAD, která jede představit aktuálně vydanou desku. Postupně se pod taktovkou Jana Karosáka představí v Brně (Metro), Ostravě (Barrák), Praze (Akropolis), Teplicích (Hvjezda), Plzni (Pod Lampou), Č. Budějovicích (La Fabrika), Uherském Hradišti (Mír) a Pardubicích (Žlutý pes)."Očekáváme, že lidi dorazej pěkně nemytě hnusný a vyžraný po covidu a budou dělat čest svému dementnímu druhu. Zároveň ale také očekáváme pořádnou pijatiku, protože játra budou mít lidé pěkně rozrajtovaný po těch masivních slevách na vodku a rum během covidu," doplňují členové kapely.


Hentai Corporation 2022 tour

Čehúni & Čoboláci, společné turné Hentai Corporation a Čad, se mělo původně uskutečnit už na podzim 2020 k tehdy novému hentaiovskému EP. Kovidové šarády ho ale totálně zhatily a neuskutečnilo se pak ani o rok později. Napotřetí byly termíny naplánovány na jaro 2022, ale kvůli situaci v zimě 2021 a navíc nyní s Omikronem za zády to vypadalo, že i tentokrát to nedopadne. Naštěstí dopadlo, i když bohužel bez slovenských termínů.


 

Hentai Corporation - We Will Survive



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení