VIDEO: Jak to dopadne, když se v songu potkají Simple Plan a Deryck Whibley ze Sum 41?

Vydáno: 07.03.2022 17:40 - Eliška Válková

Máme tu další novinku od Simple Plan s neobyčejným hostem. Do singlu s názvem "Ruin My Life" si pop-punková banda nepozvala nikoho menšího než Derycka Whibleyho ze Sum 41.
"Ruin My Life" je song o překonání nepřízně osudu, o procházení těžkou životní situací. Není to jen o tom, jak ji přežít, ale jak se díky ní stát ještě silnější a odolnější verzí sebe sama. Je to zábavné, chytlavé, energické a posilující. Jsme hrozně nadšení z toho, že můžeme skladbu sdílet s našimi fanoušky a jako hosta v ní mít Derycka ze Sum 41, to ji dělá ještě výjimečnější," shrnuje kapela.

Singl "Ruin My Life" následuje nedávno vydaný singl "The Antidote". Ten vyšel koncem loňského roku a okamžitě bořil příčky streamovacích platforem. Dobrou zprávou jistě je, že o novou hudbu nebude nouze. Simple Plan totiž fanouškům přislíbili další album už koncem tohoto roku.

Rok 2022 se pro Simple Plan nese také ve znamení oslav dvacátého výročí jejich prvotiny "No Pads, No Helmets… Just Balls". Neutuchající pozornosti se těší hlavně jejich hit "I'm Just A Kid", který přímo válcuje TikTok ve stejnojmenné výzvě. K natočení videa inspiroval rovnou několik známých tváří jako Willa Smithe nebo Eda Sheerana.
 

Simple Plan- Ruin My Life feat. Deryck Whibley (Official Music Video)


 

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení