Spiritbox tvoří grafický román na motivy jejich debutové desky

Vydáno: 20.02.2022 22:00 - Ondra Weisbauer

Progresivní parta okolo modrovlásky Courtney LaPlante totálně pobláznila světové tabulky nejlepších desek loňského roku se svým debutovým albem "Eternal Blue". Aby skupina ještě více přiblížila příběhy, které na něm vypráví, připravuje si pro všechny fanoušky grafickou knihu z produkce Z2 Comics.
Připravovaná literární verze alba bude v propojení s texty písní vyprávět vlastní příběh Evy "úžasné malířky na pokraji neuvěřitelného uznání a úspěchu," jak stojí v popisu na stránkách Z2 Comics. Kromě samotné skupiny si na knižním díle mákl zkušený komiksový spisovatel Jim Krueger (Earth X, Justice) a umělec Amilcar Pinna (Poppy's Inferno, Generation X).

Víc už prozradila přímo frontwoman Courtney LaPlante: "Jsem do Evina příběhu skutečně zamilovaná. Nemůžu se dočkat, až fanoušci poznají ji i fascinující svět, do kterého byla za pomocí Spiritboxu (zařízení, které umožňuje komunikaci s mrtvými) vtažena. Naše kniha je plná mých vlastních pocitů a stavů mysli, které jsem prožívala během psaní našeho alba."




Kniha bude k dispozici v měkké i pevné vazbě v několika pestrých edicích s jedinečnými ilustracemi navíc a replikou zařízení "Spiritbox" (o jeho přesné funkci v reálném světě si ovšem dosud nejsme jisti). Na knižní transformaci desky "Eternal Blue" si počkáme do letošního června a již teď si ji můžete předobjednat od 100 dolarů výše dle vybrané edice na tomto odkazu.




Spiritbox Z2




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení