AUDIO: Three Days Grace sypou další singl s pomocí hvězdného hosta

Vydáno: 20.02.2022 14:10 - Ondra Weisbauer

Tak tohle nám zní slibně! Obě odhalené skladby z očekávané fošny "Explosions" se vyznačují něčím, co mnoha fanouškům na posledním albu z roku 2018 sakra chybělo - akčními kytarami. V nejnovější pecce "Neurotic" nechybí ani slibná hostovačka Lukase Rossiho.
Pokud vám jméno featujícího hudebníka nic neříká, zjistěte si něco o pěvecké soutěži Rock Star: Supernova, kterou se mu v roce 2006 povedlo vyhrát, což mu umožnilo se stát na dva roky zpěvákem superskupiny Rock Star Supernova (vytvořena pro druhou sérii soutěže). Pěl v ní po boku Tommyho Lee (Mötley Crüe), Jasona Newsteda (ex-Metallica) a Gilbyho Clarka (ex-Guns N' Roses). V posledních letech se věnuje hlavně solo tvorbě, spolupracem s jinými hudebníky a od roku 2017 zpívá v kapele Stereo Satellite.


Nejnovější počin "Neurotic" se zabývá útěkěm před vlastními démony a dle bubeníka Neila Sandersona se na písni i celém albu rozhodně odrazily silné emoce, které hudebníci během doby Covidové cítili: "Ztráta, úzkost a všechno, co je okolo, se na nás časem navalilo, takže jsme určité ty pocity rozhodně promítli i do naší hudby, ale jinak jsme se snažili tématům pandemie vyhýbat. Třeba já osobně z 'Explosions' cítím touhu něco dělat. Je o tom se vybít, vyřvat, explodovat a zase se stát sám sebou."

Sedmá studiovka "Explosions" bude obsahovat 12 songů a kromě spolupráce výše zmíněného Lukase Rossiho se na ní objeví i smyčcoví ďáblové Apocalyptica. Vyjde 6. května.

Three Days Grace - Neurotic (Lyric Video) ft. Lukas Rossi
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení