VIDEO: V blackmetalovém projektu Matta Heafyho zahostoval Nergal z Behemoth

Vydáno: 18.02.2022 12:50 - Ondra Weisbauer

Frontman Trivium hází do éteru druhý singl z jeho blackového počinu Ibaraki - tentokrát s hostovačkou polského satanáše Nergala. Ač je novinka "Akumu" splněným snem vyznavačů extrémní hudby, každý student japanistiky ví, že překladem názvu písně je "noční můra". Jak to zní vám?
"Výraz 'Akumu' se dá přeložit jako "noční můra" a v temném vizuálu videoklipu se snažím opravdu vybízet posluchače k nepříjemným, děsivým a znepokojivým pocitům. Vždy mě fascinovaly umělecké práce Oliviera de Sagazana, z nichž musím vyzdvyhnout představení 'Transfiguration', takže jsem se mu chtěl tímto počinem přiblížit a vzdát hold jemu i jeho uměleckým dílům," promluvil Matt Heafy. 




Pro všechny neznalé tvorby francouzského umělce přikládáme níže video, ve kterém jistě najdete jasnou podobu s nejnovějším klipem Ibaraki. Vychválit zde musíme i spolupráci velkolepého Adama "Nergala" Darskiho, který předělal Ihsahnem napsaný text do polštiny a svým syrovým screamem skvěle kontrastuje s Heafyho melodičtější angličtinou.

S vydáním druhé písně projektu již víme, že bude debutové album "Rashomon" obsahovat celkem 10 songů a kromě spolupráce Ihsahna z Emperor, který se podílí na většině skladeb a výše zmíněného Nergala se dočkáme i Gerarda Waye z My Chemical Romance.

"Rashomon" vychází 6. května a my už se nemůžeme dočkat.


IBARAKI - Akumu feat. NERGAL of BEHEMOTH (OFFICIAL MUSIC VIDEO)


"Transfiguration" A performance of Olivier de Sagazan



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení