VIDEO: Foo Fighters lákají na vlastní film brutálním thrash metalem!

Vydáno: 16.02.2022 20:45 - Ondra Weisbauer

Když hrajete nějaké to desetiletí, je docela běžné, že máte období, když prostě dochází nápady na novou tvorbu. Ovšem natočit o tom hororově laděnou komedii a jako bonus přihodit blackened thrashový song? Pro Foo Fighters žádný problém!
Čtete dobře, z nahrávacího studia Foo Fighters se ozývají thrashové kytary a démonický blackmetalový scream. Co že tak najednou? Všechno se točí okolo nadcházejícího komediálně hororového snímku Studio 666. V něm sice členové skupiny ztvární je samé, ale pro naše uši si připravili i tuhle pekelnou jednorázovku. 

UPDATE: 17.2. potvrdil Dave Grohl, že se nebude jednat o pouze jednu píseň, ale skupina nahrála celé metalové album. Vyjde v den filmové premiéry a máme od něj očekávat zvuk osmdesátkového thrash metalu a inspiraci u kapel Trouble, Corrosion of Conformity a Kyuss.




Podrobnosti o filmu už necháme vysvětlit nejpovolanějším Davem Grohlem. "Je to o tom, že se nastěhujeme do domu skládat, ale mám totální blok, jsem úplně bez inspirace, nemůžu na nic přijít... A pak ve sklepě najdu kazetu od kapely Dream Widow, která tam před 25 lety taky nahrávala (a zahynula rukou jejich posedlého zpěváka - to my ovšem nejdřív nevíme). Pustím si tenhle song "March Of The Insane" a jakmile dohraje, rozpoutá se peklo," prozradil Grohl v The Howard Stern Show.

Studio 666 se objeví v amerických kinech 25. února, zda se dostane i k nám ukáže až čas. Dle traileru to ale vypadá na slušnou magořinu.



Dream Widow | March of the Insane (Lyric Video)



Studio 666 (Official Trailer)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení