VIDEO: Red Hot Chili Peppers jsou zpět! V plné síle a s albem na dohled

Vydáno: 05.02.2022 18:20 - Ondra Weisbauer

Funk-rockové legendy přichází s první novou tvorbou poprvé od roku 2016 a návrat je to velkolepý. Na nejnovější fošně si ostatně mákla nejsilnější sestava RHCP, jak je známe - s kytaristou Johnem Frusciantem, pro něhož je to první deska s kapelou od "Stadium Arcadium" z roku 2006.
"Strávili jsme tisíce hodin, kolektivně i individuálně, realizovaním a zdokonalováním svých nápadů a společně jsme vytvořili to nejlepší album, jaké jsme mohli. Naše antény byly naladěny na božský vesmír a byli jsme fakt zatraceně vděční za příležitost být spolu v téhle sestavě. Každá z písní na našem novém albu 'Unlimited Love' v sobě má něco z nás a odráží náš pohled na vesmír - toužíme přinést světlo do temné doby a zase propojit a sblížit lidi. Tvořit je naše životní poslání a tahle deska představuje sjednoceného ducha našich individuálních duší," prohlásila kapela o nové nahrávce.



Většina nového alba byla napsána po vypuknutí pandemie začátkem loňského roku: "Svým způsobem byla tahle pauza požehnáním, protože jsme chtěli vyjít na další tour s novou hudbou, takže se na to moc těšíme."

Nechť vás povznášející novinka "Black Summer" unáší až do vesmírných sfér. Pro každého fanouška soundu z počátku tisíciletí povinnost! Dvanáctá deska "Unlimited Love" bude obsahovat celkem 17 písní překračující stopáží 73 minut. Dočkáme se jí 1. dubna.



Red Hot Chili Peppers - Black Summer (Official Music Video)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení