Členové Battle Beast, Starset a All That Remains složili hymnu esportovému týmu

Vydáno: 20.01.2022 07:15 - Anna Štěpánková

Nový rok začíná pro evropské soutěžní uskupení G2 Esports celkem slibně, do svých typicky herních vod totiž přidávají i trochu metalu. Představují song "Our Way", jehož hlavním cílem je uvést nový dres.

G2 Esports v roce 2015 založil Carlos Rodriguez (hráč MOBA hry League of Legends), který se stal generálním ředitelem. G2 jsou v současné době známí především živými soutěžemi v LoL, Rocket League, Valorant, Counter-Strike a dalších online videohrách.

"Naše expanze do hudby je prvním krůčkem do světa zábavy. Jsme jednou z nejúspěšnějších značek esportu a větší rozvětvení nám může umožní pobavit naše fanoušky i v jiných podobách," popisuje Rodriguez uvedení powermetalového songu.

Na singlu se podílelo mnoho významných jmen. Superskupinu rockových a metalových hudebníků tvoří Noora Louhimo (Battle Beast), Luke Holland (Starset, ex-The Word Alive), Jason Richardson (All That Remains, ex-Chelsea Grin), Jose "Atlan" Aranda, Tina Guo a Taylor Davis.

Klip singlu "Our Way" sleduje hned několik hvězd z #G2ARMY, jak bojují o získání takzvané 'The Box' z tajemné temné entity. Jednotliví hráči se prohánějí ulicemi za doprovodu speed / power metalové skladby a předávají si box z ruky do ruky, když se ho snaží dostat až do cíle. Na každém rohu na ně ale číhá nebezpečí. Dokáže tým dostat magickou krabici až do cíle?

Hned vedle vydání této balady k oslavě vydání dresu také firma uzavřela spolupráci s Adidas a již nyní je merch k dispozici na oficiálním eshopu G2 Esports.


G2 - Our Way (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení