TOP ALBA 2021 podle redakce Fakkera (II.): vybírá Dominik „Dom“ Šidlo

Vydáno: 03.01.2022 10:00 - Dominik Šidlo

Ještě nikdy pro mě nebylo snazší vyškrtat desky do finálové TOP 10. Opravdu málo alb mě letos nadchlo a ještě míň mě dostalo do "boom" extáze. A i přes moje všemu otevřené hranice se můj výběr drží v tvrdších vodách. Asi jsem pořád konzerva, ať se snažím sebevíc.
Love and Death - Perfectly Preserved LOVE AND DEATH
Perfectly Preserved
nejlepší song: Lo Lamento

O vítězi jsem měl jasno hned, jakmile jsem si na něj vzpomněl. Jo, fakt jsem musel lovit v paměti, song "Lo Lamento", který mám z téhle desky nejradši, totiž vyšel už v roce 2016, takže mi nedošlo, že album je letošní. Headův boční projekt jsem měl už od jeho počátků hrozně rád, proto jsem bral v tomto směru za pozitivní, že si kukuřice daly chvilkovou pauzu a dostalo se i na L&D. Je znát, že si na něm dala parta v průběhu let záležet a stvořila vyváženou kombinaci americky voňavého nu-metalu ne nepodobného Korn a za srdce chytajících rockových melodií. I přes okatou prolínavost a repetetivnost songů jde o skvělý a poctivý release. Žádná faleš, jen upřímná hudba v hávu, který mám nejradši.

2. Bullet For My Valentine - Bullet For My Valentine
3. Blitz Union - Absolution
4. Sleep Token - This Place Will Become Your Tomb
5. Blood Youth - Visions Of Another Hell

CO SE DO TOP 5 NEVEŠLO: Imminence - Heaven In Hiding, Absolut Deafers - Unmasked, Beartooth - Below, Attila - Closure, Wage War - Manic


Love and Death - Lo Lamento (Official - Audio Only)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení