VIDEO: Arch Enemy útočí novou peckou na lidskou psychiku

Vydáno: 10.12.2021 10:55 - Ondra Weisbauer

Už měsíc od vydání první nové tvorby po čtyřech letech přináší melodeathová parta kolem modrovlásky Alissy White-Gluz další song. O vydání nového alba stále žádné informace, ale doufáme, že se brzy dočkáme!
Samotný singl "House Of Mirrors" začíná až nečekaně vysokým screamem, očekávaným spíš u powermetalových kapel typu Battle Beast. Ale nebojte se, chvíli na to už jsou to zase ti staronoví, tvrdí i melodičtí Arch Enemy. Zatímco nápad na akční počáteční riff mající za vzor osmdesátkový metal vznikal v hlavě zakládajícího Michaela Amotta nějaký ten pátek, text prý přišel sám od sebe v izolaci a frontwoman Alissa věří, že se s ním aktuálně spousta lidí ztotožní.




"Singl 'House Of Mirrors' proniká hluboko do lidské psychiky. Jeho text, který jsem napsala během tvrdého lockdownu, nám připomíná, že ačkoliv si to myslíme, nikdy nejsme úplně sami. Nikdy nejsme a nikdy nebudeme sami, protože jsme oklopeni společností našich minulých i budoucích já, v našich vzpomínkách a představách," promluvila o novince zpěvačka.

Dost filosofie a esoteriky, co říkáte na song?


ARCH ENEMY - House Of Mirrors (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení