VIDEO: Anders Fridén z In Flames spouští nový projekt, dva songy už jsou venku

Vydáno: 22.11.2021 13:55 - Ondra Weisbauer

Jestli čekáte nějakej pořádnej metalovej náhul, asi přepněte kanál, protože projekt If Anything, Suspicious k tomu má hodně daleko. Pokud vám ovšem nevadí experimentální klavírní skladby, s chutí do toho - album vyjde velmi brzy.
"Ponořte se do neznáma a odvažte se postavit sami sobě. Hraji metalovou hudbu přes 30 let, vždy posuzován podle svých pokusů a omylů, milován i nenáviděn za svá rozhodnutí. Tohle je poprvé, co se tak nestane. Zavřete oči, klidně dýchejte se a nechte se hudbou unést na cestu bez hranic a omezení," prohlašuje o svém novém počinu Fridén.

Instrumentální sbírka zhudebněného klidu "Offair: Lullabies For The Damned" je teprve druhou deskou vycházející pod novým labelem Offair Music (prvními byl počin projektu Highland Park Sleep Collective, který založili Filip Nikolic a Tim Anderson pozn. red.). Label se zaměřuje na velké umělce snažící se vystoupit daleko za hranice jim typických žánrů a prozkoumat vody meditační a relaxační instrumentální hudby. Samotná deska vyjde už 3. prosince.



If Anything, Suspicious, OFFAIR - Nodes Of Yesod (Audio)


If Anything, Suspicious, OFFAIR - Farewell (Audio)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení