Disturbed se chystají vydat rovnou dvě samostatná alba

Vydáno: 21.11.2021 11:10 - Ondra Weisbauer

O tvůrčím procesu hudby pro následníka sedmé studiovky "Evolution" z roku 2018 se David Draiman rozkecal pro HardDrive Radio. Prý se můžeme těšit na návrat Disturbed k tvrdším kořenům a je to "fakt hodně hodně velký"!
První zprávy o nové a údajně brutální tvorbě kapely přišly už vloni v listopadu, ale od té doby ticho po pěšině. Nyní se zpěvák Disturbed konečně rozhodl prozradit nějaké podrobnosti a vypadá to, že si na další desku/y ještě chvilku počkáme.




"Nahráli jsme už šest nových songů, které vás donutí klepat hlavou od začátku až do konce. Pokud jde o atmosféru a dojem, přirovnal bych je zvukově někde mezi desky 'The Sickness' a 'Ten Thousand Fists'. Vidím to tak, že to nevydáme jako tradiční album, ale rozdělíme si naši tvorbu na dvě části a vydáme je jednotlivě třeba po pěti nebo šesti skladbách. Když se bude dařit, mohla by být první část venku někdy během pozdního léta/začátku podzimu a druhá někdy na začátku roku 2023," oznámil frontman David Draiman.


Velký příběh Davida Draimana, který se na cestě za úspěchem vzepřel vlastní rodině, čtěte na pěti stránkách ve Fakerovi 11/2018. Časopis seženete přes náš eshop.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení