Paluba lodi Cargo Gallery se rozkýve v rytmu rock'n'rollu i rapu

Vydáno: 17.11.2021 22:20 - Tisková zpráva

Na palubě pražské Cargo Gallery proběhne přehlídka hudebních skupin různých žánrů pod značkou českého vydavatelství Dayspeed Music. Na návštěvníky bude v prostorách lodi na hladině řeky čekat hudební program i prodejní výstava.

Na akci, jež se bude konat 20. listopadu, vystoupí glam-rockoví The Drain, rapper SEBE, popoví Iggy Mayerov nebo punk-rocková kapela Burning Steps. Prodejní výstavu umění bude mít pod palcem free artové duo Tomáš Staněk a Josef Sedlák.

Vydavatelství uzavírá přehlídkou letošní rok, během nějž pěti ze zastupovaných umělců dopomohlo k novým albům, EP či singlům. Písničkářka Marjari na podzim debutovala pětiskladbovou nahrávkou Let's Ride, The Drain představí své čtvrté album s názvem "Old Big Bad New Big Good", SEBE se rozloučil posledním EP "SEBESE" a severočeští Burning Steps, kteří předskakovali například The Offspring, přivedli na svět "Sight & Sound" EP. Iggy Mayerov singlem "Glastonbury" představili nadcházející album vycházející v příštím roce.

"Letos byl pro nás a kapely z Dayspeed zatím nejsilnější rok na vydávání, což asi souvisí i s omezením koncertní činnosti. Tu bychom chtěli příští v plné míře obnovit, showcase tomu budiž předzvěstí," říká Daniel Šubrt, jeden ze zakladatelů vydavatelství Dayspeed Music a frontman The Drain.

Předváděčku stáje nezávislého labelu otevře jeho nový přírůstek, jihočeské duo Youthful Indiscretion. Svůj rock'n'roll na palubu na pražské náplavce kotvící lodi přiveze i čtveřice The Complication.

The Drain - Oh, David!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení