Proč Limp Bizkit nevydali nové album ve fyzické podobě? Vyrojily se zajímavé spekulace...

Vydáno: 15.11.2021 10:00 - Milan Říský

Nová deska Limp Bizkit "Still Sucks" sice vyšla na konci října, ale doteď neexistují její fyzické kopie. Žádný vinyl, CD ani kazeta, pouze streamovací služby, nebo možnost koupit si empétrojky. Ale proč?

Kolem absence čehokoliv hmatatelného se rozjely celkem divoké spekulace. "Still Sucks" se objevilo na 155. místě žebříčku Billboard, což znamená nejhorší umístění z celé jejich diskografie. Přitom o ně jako o kapelu zájem je - po setu na festivalu Lollapalooza se prodej písniček desek Limp Bizkit zdvojnásobil a počet stremů vylétl o 27 %. Je to bandě kolem Freda Dursta jedno a na předobjednávky a prodej fyzických nosičů kašlou? Jako jedno z vysvětlení to sedí. Kapely stejně už dávno moc alb neprodávají a víc se soustředí na streamovací platformy a Limp Bizkit na nové desce razí myšlenku, že je jim všechno u zadku. Ostatně čekalo se na ni deset let.


Nejdivočejší spekulace se rojí kolem roky propírané nahrávky "Stampede of the Disco Elephants". Mnozí odhadují, že "Still Sucks" byl dárek, rozčeřil vodu, přitáhl pozornost zpět ke kapele a ta hlavní pecka teprve přijde. Přitažené za vlasy? Možná. Každopádně Wes Borland se vrátil na Twitter a začíná lákat na dosud neoznámenou věc. Co se z toho vyklube, ještě netušíme, ale pokud by teď oznámili zbrusu novou nahrávku, předobjednávky by se jen hrnuly. Jsou totiž ve formě, což potvrdila i naše recenze.


Limp Bizkit - Dad Vibes (Lyric Video)

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení