VIDEO: Skillet vypustili další bouřlivý, motivační song

Vydáno: 13.11.2021 18:25 - Ondra Weisbauer

Tohle už vypadá sakra nadějně! Dva měsíce od vydání tvrdé pecky "Surviving The Game" přichází elektroničtěji laděná, ale stále dostatečně kytarová songa "Standing In The Storm". Nové album uslyšíme už v lednu.
Zatím druhý odhalený singl z desky "Dominion" se točí kolem chutě a síly mít pro co žít a k napsaní byl inspirován citátem z deníku kytaristky a frontmanovy manželky Korey Cooper: "I've got some life in me." (Stále v sobě mám nějaký život)

"Stejně jako stárnou naše děti, i my stárneme a svět kolem nás se pomalu rozpadá. Takže tu byla část mě, která si říkala: 'Opravdu se chceš vrátit na cestu uprostřed pandemie? Chceme v tomhle byznysu za aktuální situace vůbec pokračovat?' Pak mi Korey ukázala tuto pasáž ve svém deníku a opravdu mě to zasáhlo. V tu chvíli jsem si to uvědomil. Ano, děje se kolem nás spousta šílených věcí, ale ještě jsem neskončil," promluvil o nové písni frontman John Cooper.




"Standing In The Storm" kromě motivačního poselství nabízí elektrometalový zvuk jak z nového alba Starset a chystané tvorby Papa Roach. Zní vám to dobře? Tak jedem! Jedenáctá deska božských Skillet vychází 14. ledna.


Skillet - Standing In The Storm (Official Lyric Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení