Rammstein opatrně uvolnili první info k chystanému albu

Vydáno: 16.11.2021 11:00 - Ondra Weisbauer

Nové album německých industrialistů můžeme očekávat ještě před prvním koncertem evropské části světové tour, která startuje dvojicí koncertů v Praze 15. a 16. května 2022. Teď už jen doufat v příznivou situaci a modlit se, aby nečekané posunutí turné neovlivnilo i vydání desky.
Informaci o původně neplánovaném osmém studiovém albu, o jehož existenci se svět dozvěděl už v říjnu 2020, poskytl kytarista Richard Z. Kruspe v rozhovoru pro německé Spot On News: "Očekáváme vydání nové desky ještě před začátkem tour."




O fošně jako takové nevíme zatím zhola nic. Žádné názvy, žádná čísla, žádné indicie ani konspirační teorie k songům, nebo vydání... zkrátka nic. Jediná informace s ním spojená pochází od bubeníka Christopha Schneidera, který před měsícem řekl, že astronaut Evropské vesmírné agentury (ESA) Thomas Pesquet byl jedním z prvních lidí, kteří z očekávaného alba slyšeli jednu píseň. 

Takže náš tip, jak se k desce dostat co nejdřív? Staňte se astronautem!


Pět stran skvělýho čtení o Rammstein najdete ve Fakkerovi 06/2020. A plakát kapely k tomu. Časák seženete v našem eshopu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení