Korn znovu promluvili o Fieldyho stavu i novinkách v kapele

Vydáno: 18.11.2021 11:50 - Dominik Šidlo

Ohledně Korn je v posledních dnech poměrně rušno. Pánové před pár dny vydali čerstvý singl "Start The Healing" a navíc se stále debatuje o tom, proč se hýbalo s pozicí baskytaristy.
Rozhovor kapela poskytla pro zine Loudwire. Z předzveřejněných hot útržků jsme se dozvěděli následující. "Řekl bych to asi tak, že si Fieldy vzal volno, aby si ujasnil, co ho vlastně činí šťastným a co chce dělat se svým životem. Takhle je to asi nejlíp podaný. A samozřejmě musí být mentálně v pořádku, protože jakmile nejste psychicky zdraví, budete se rozhodovat nesprávně," popsal situaci Korní kytarista Munky.


"Sám jsem tohoto příkladem, sám jsem si během let prošel vlastními výzvami, a jakmile si všechno ujasníte, život se stane mnohem snadnějším. Prostě Fieldymu dáváme bez jakéhokoliv tlaku čas, aby si srovnal, co přesně chce dělat, protože jsme pořád ve stavu, kdy můžeme pracovat a jezdit na tour. Ale chybí nám. Máme ho moc rádi a chceme, aby byl zdravý."

S Korn jako dočasná náhrada spolupracuje Ra Diaz ze Suicidal Tendencies, je však zatím nejasné, jestli se se skupinou vydá na tour i příští rok. Banda nicméně potvrdila, že i přes absenci se Fieldy podílel na aktuálním singlu "Start The Healing" a i na příchozí placce "Requiem", která vyjde 4. února 2022.

"Název toho songu hodně pasuje k době, ve které se současně nacházíme," pravil Munky. "Každý z nás potřebuje trochu se vyléčit, ať už fyzicky či mentálně. Je pravdou, že nemládneme."


Korn - Start The Healing (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení