AUDIO: Čekání je u konce. Simple Plan lákají prvním singlem na nové album

Vydáno: 12.11.2021 15:00 - Mates Krč

Pět a půl roku od vydání poslední placky "Taking One for the Team". Simple Plan si před šestou studiovkou dali pořádný oddech. Teď jsou však zpět a nový singl "The Antidote" je tím nejlepším možným lákadlem!
Dlouhé albové pauze samozřejmě nepomohl koncertní prostoj způsobený pandemickou situací. Samotný singl "The Antidote" totiž vznikl ještě před celým šílenstvím. Skladbě ale to přidalo na emocích a její význam je o to víc aktuálnější. "Celý song vznikl před dvěma lety v mnoha různých verzích, s odstupem času ale nabral na velké síle. Lidé si prošli mnoha náročnými chvílemi a zjistili, že mnohdy je opravdu důležité mít u sebe někoho, kdo vás navede správným směrem a přemění zlé věci na dobré. A přesně o tom tato skladba je," tvrdí kapela.

Simple Plan své fanoušky zajisté potěší svým ikonických zvukem, chytlavým refrénem a emotivním textem. "'The Antidote' je návrat k původnímu zvuku naší kapely, navíc doplněný o moderní prvky. Má vše, co fanoušci na naší hudbě milují. Zvučný refrén i upřímný text. Je skvělou ukázkou toho, co od nás můžete očekávat dál," dodala čtveřice.



Simple Plan - The Antidote (Official Visualizer)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení