AUDIO: Cirkusáci Avatar oslavují Halloween akustickou baladou

Vydáno: 31.10.2021 15:20 - Ondra Weisbauer

Co to ti kluci švédští šikovní chystají? "So Sang The Hollow" je již třetí novinkou, které jsme se od kapely během dvou měsíců dočkali a opět rozšiřuje zvukový záběr kapely. Nečekejte tvrdé kytary ani screamy, pouze melancholické tajemno halloweenského večera.
Za závanu chladného večerního větru a svitu měsíce doléhá k našim uším teskná melodie akustické kytary a jedinečný hlas dlouhovlasého šaška. Přináší nám příběh o vnitřní prázdnotě. Kapela známá svou teatrálností i tvrdostí opět dokazuje, že nezná vlastních hranic a přináší asi dosud nejcitlivější počin kariéry - samotný zpěvák ho přirovnává k tvorbě dua Simon & Garfunkel.




"Myslím, že 'So Sang the Hollow' skvěle padne právě na strašidelné halloweenské večery a vypráví příběh odehrávající se někde mezi sny a našimi bdělými nočními můrami. Je to jako seance s duchy vaší vlastní tvorby. Tahle píseň vznikala velmi dlouho a vlastně jsme ji měli rozpracovanou od založení kapely. Věřím, že také odpovídá na otázku, jak by asi zněli Simon & Garfunkel, kdyby vyrostli na Black Sabbath," promluvil frontman Johannes Eckerström.

Ale ať už slavíte Svátek Všech svatých a Dušičky, Halloween, původní keltský Samhain, nebo taky vůbec nic, pusťte si nové Avatar... vážně to stojí za to.



Avatar - So Sang the Hollow (Visualizer)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení