VIDEO: Tvrdé kytary, scream i rap s elektronikou. Papa Roach mají venku další novinku

Vydáno: 01.11.2021 10:40 - Ondra Weisbauer

"Dying To Believe" je třetí ochutnávkou z očekávané jedenácté studiovky, která zatím stále nemá konkrétní název ani datum vydání. Zvukově kapela navazuje na předchozí vydaný singl "Kill The Noise" a pokračuje v tom, co na nich milujem!
Dle frontmana Jacobyho Shaddixe je hlavním poselstvím písně sjednotit rozhádanou společnost i fanoušky různých žánrů: "Snažíme se dělat hudbu, která pro nás něco znamená, která nás posouvá. Když se teď podívám do světa, spousta lidí je rozdělená. Na hudbě je krásné to, že je sjednocující. Chtěl jsem vytvořit píseň, která v sobě má nějakou naději."




Píseň nám tudíž nabízí tvrdé kytary a screamy, procítěný refrén, a samozřejmě i rap s elektronikou - to vše ve skvěle vyrovnaném poměru. A tak to máme rádi - teď už je jen záhadou, čeho se dočkáme na albu, které by mělo vyjít někdy na začátku roku 2022.

"Děláme, co je v našich silách, abychom promítli rock do budoucnosti, ale stále si zachovali odvahu a čistotu žánru a toho, kým jsme jako Papa Roach. Chtěli jsme zdokonalit to, co jsme považovali za nejsilnější prvky naší kapely a rozvinout je. Věříme, že tohle album skalní fanoušky nadchne a jen tak neomrzí," prohlašuje hudebník o nové desce.


Papa Roach - Dying To Believe (Official Lyric Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení