VIDEO: Slash oznamuje nové album, dejte si první pecku

Vydáno: 22.10.2021 17:30 - Ondra Weisbauer

Připravte se na pořádnej rokec a nekonečná uslintaná sóla! Slash na gytáru spolu s Mylesem Kennedym u mikráku a jeho The Conspirators přináší poprvé od roku 2018 novou hudbu. A má to šťávu, člověče!
"Na desce jsou dvě nebo tři písně, které jsme napsali během pandemie, ale všechno ostatní vzniklo ještě před ní. Právě 'The River is Rising' byla jednou z posledních skladeb, které jsme napsali předtím, než jsme začali s předprodukcí a jelikož jsme ji měli stále v živé paměti, tak jsme se ji rozhodli nahrát jako první. Doteď jsme tak nadšení z energie, kterou vyzařuje a věříme, že se vám bude líbit," popisuje Slash vznik nové písně.




"Tenhle song je o tom, jak snadno lze lidem vymýt mozek nebo jim vsugerovat nějakou nebezpečnou myšlenku a pokládat ji za správnou. Jen jsme ji nahráli, hned bylo jasné, že se musí stát otvírákem desky - je pro mě dost důležitá," dodává Myles Kennedy.

Páté sólo studiovky, kterou tenhle kudrnatý frája jako na potvoru pojmenoval "4" (právě proto, že je teprve čtvrtá s trvalou spoluprací Mylese Kennedyho & The Conspirators), se fanoušci dočkají 11. února 2022. 


Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators - The River Is Rising (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení