VIDEO: Whitechapel představují další citlivou baladu

Vydáno: 17.10.2021 10:00 - Ondra Weisbauer

"Orphan" je už třetí peckou z chystaného alba "Kin" a skvěle dokazuje slíbenou různorodost a diverzitu jednotlivých skladeb. Po progresive death metalové šílenosti první skladby a deathcorové brutalitě druhé se kapela vytasila s něčím, co vážně pocítíte...
Poslední deska "The Valley" z roku 2019 představila světu Whitechapel tak, jak je nikdo nečekal - kapela známá svým brutálním nasraným deathcorem, jehož hlavním účelem je ničit všechno okolo, zpomalila, zamyslela se a "dospěla" v něco nového a komplexnějšího, než kdy dřív. Temná atmosféra zoufalství, smutku nastolená na pozadí skutečných událostí se nejvíc projevila v singlech "When A Demon Defiles A Witch", "Third Depth" a "Hickory Creek".




Právě poslední zmíněná "Hickory Creek" se stala první a až do dneška jedinou skladbou zpívanou po celou stopáž čistým hlasem. Ačkoliv od několika zarputilých fanoušků staré brutality sklízela kritiku, vysoce ji převyšovalo uznání. A čtete správně "do dneška". 

"Orphan" je další citlivou zpovědí zpěváka Phila Bozemana a představuje jeho "bitvu mezi přijetím tvrdé reality a vysněným vlastním světem.

Očekávaná deska "Kin" vyjde 29. řijna.


Whitechapel - Orphan (OFFICIAL VIDEO)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení