Sabaton vydají vlastní deskovku

Vydáno: 18.10.2021 10:00 - Ondra Weisbauer

Švédští válečníci Sabaton vytvořili ve spolupráci s italskou herní společností Scribabs vlastní deskovou hru. Člověče, nezlob se, radši si zahraj "A Battle Through History: An Adventure With Sabaton"!
Ve hře "A Battle Through History" se stává každý hráč cestovatelem v čase, což mu umožňuje znovu prožít epické bitvy po boku legendárních vojsk a hrdinů z celé historie. Hra je pro 2-5 hráčů (pět postaviček v podobě členů kapely) a jejím hlavním posláním je získání co nejvíce kartiček jednotek, hrdinů a relikvií - ty hráč získává v průběhu hry "dobýváním" území. Hraní by mělo zabrat hoďku až dvě, dle počtu hráčů. Deskovka by měla vyjít 13. prosince. Od stejného výrobce seženete například i stolní hru Armata Strigoi od vlčí smečky Powerwolf.


A proč zrovna deskovka? Kapela má jasno: "Každý člen kapely Sabaton vyrostl na deskových hrách i hrách na hrdiny (například Dungeons & Dragons nebo české Dračí Doupě pozn. red.) a v žilách nám stále koluje vášeň pro zábavu tohoto typu. Stejně jako předáváme tradici v hraní metalu, na kterém jsme vyrostli, tak nyní pokračujeme i v udržování deskových her a sociální interakcí, která s nimi přichází."






Introducing "A Battle Through History": The Sabaton board game!

bubu.pro

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení