Ozzy Osbourne odtajňuje další hosty na chystaném albu. Jsou to tyhle hvězdy!

Vydáno: 10.10.2021 10:50 - Mates Krč

Vloni vydal nesmrtelný Ozzy výbornou sólovou nahrávku "Ordinary Man", ale už maká urputně na další. A ta bude mít kromě již oznámených hostů i hvězdné kytaristy.
Jsou jimi Jeff Beck, Eric Clapton, Tony Iommi a ozkoušený parťák Zakk Wylde. Nová placka, kde se na producentskou židli posadí opět Andrew Watt, má tak již teď našlápnuto k něčemu velkému. "Prostě napíšete skladbu a požádáte je, jestli tam zazpívají či zahrají," komentuje Ozzy, jak hledá další a další muzikanty. "Dobré na tom je, že pracujete zase s někým jiným. Horší je, když poté nemůžete dosáhnout požadovaného výsledku. Například Eric Clapton si přečetl text jedné skladby a viděl, že je o Ježíšovi a nebyl si tím úplně jistý. Ale nakonec to sólo, které zahrál, je skvělé," uvedl zpěvák.



Již dříve Princ temnot potvrdil, že se na následovníkovi "Ordinary Man" objeví basák Metallicy Robert Trujillo, Taylor Hawkins z Foo Fighters či bubeník Red Hot Chili Peppers Chad Smith.

Tohle bude velký!

Ozzymu, jeho zdravotním problémům, poslední desce i možné budoucnosti se věnujeme celkem na šesti stránkách ve Fakkerovi 04/2019. Najdete tu i další nálož (ne)uvěřitelných historek a taky tři unikátní fanouškovské plakáty. Časopis seženete přes náš e-shop.


Ozzy cover story 2020

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení