Boj mezi Coreym Taylorem a MGK pokračuje. Na koho se bučelo?

Vydáno: 30.09.2021 16:00 - Ondra Weisbauer

Ačkoliv se slovní přestřelka mezi frontmanem Slipknot Coreym Taylorem a Machine Gun Kellym rozjela, až 19. září na Riot Festu, byla situace napjatá už řadu měsíců. Takže co se vlastně stalo?
Poslední den chicagského Riot Festu (19. září) prohlásil MGK během koncertu následující: "Hej, víte, co mi dělá radost, že nedělám? Že v 50 nenosím na pódiu pitomou masku a nemelu sr*čky."

Jasná urážka Coreyho Taylora, který se svou bandou Slipknot vystupoval na stejném festivalu v totožný čas jako MGK, zní jako nečekaný výstřel do prázdna, ale jak uvádí Loudwire, nejspíš to byl právě Corey, který si začal.


 


Letos v únoru poskytl Corey Taylor rozhovor pro Cutter's Rockcast, ve kterém se vyjádřil, že nesnáší většinu moderního rocku a metalu, protože je "pouze zkopírovanou a lehce upravenou verzí starší hudby". Kromě toho nezapomněl dodat: "Nenávidím hudebníky, kteří neuspěli ve svém žánru a proto přešli na rock - a myslím si, že dotyčný ví, že mluvím o něm. Ale to je jiný příběh..."

Machine Gun Kelly, který byl ještě donedávna známý spíš jako rapper, si vzal slova očividně osobně... Tím ale příběh samozřejmě nekončí. Samotný MGK prohlásil, že důvodem k rozepři s hudebníkem byla nepovedená spolupráce na Kellyho nejnovější studiovce "Tickets To My Downfall". "Corey dělal na jednom songu na mém albu, ale protože se mi nelíbily jeho verše, tak jsem je nepoužil. To ho naštvalo a potom do časopisů rozhlašoval, že moje album (na kterém měl sám být) je příšerné," prohlásil MGK.

Corey ovšem v odpovědi na výše napsané nařčení sdílel screenshoty e-mailů mezi ním a koproducentem Travisem Barkerem, které dokazovaly, že frontman Slipknot spolupráci zdvořile odmítl, kvůli rozdílnosti názorů na to, co si představuje MGK, a co on. "Nemyslím si, že jsem na tenhle song ten pravý. Není to nic osobního, ale myslím si, že pro to, co si MGK představuje, se hodí někdo jiný. Přeji hodně štěstí s hledáním toho pravého a pokud vám budu moct jinak pomoct, dejte vědět," napsal v e-mailu frontman Slipknot a Stone Sour.


Zatímco mezi hudebníky je v tuto chvíli ticho (snad ne před bouří), Machine Gun Kelly schytává kritiku za své jednání od mnoha hudebníků, ale i fanoušků. Reakce věrných maggots se dočkal v sobotu 25. září na Louder Than Life. Během vystoupení ho nejeden divák vypískal a nechyběly ani bučivé zvuky a vztyčené prostředníčky. Večer vyvrcholil, když se postrčením vyprovokovaný MGK ohnal pěstí po fanouškovi, který překročil povolenou bariéru. Hudebníka museli uklidnit sekuriťáci. Na svých sociálních sítích poté napsal, že média situaci zveličují a mezi fanoušky bylo "20000 úžasných zpívajích každé slovo a pouze 20 naštvaných".

Názor na to, kdo si tedy začal a kdo je tím "lepším" nebo "horším" si už utvořte sami. O dalším průběhu těchto žabomyších válek budeme informovat. 

 

MGK GETS BOOED OFF STAGE AT LOUDER THAN LIFE 2021
Machine Gun Kelly punches guy who shoved him in the face at Louder Than Life 2021

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení