Anketa Český slavík se vrací. A opět můžete hlasovat pro lídra Sabaton Joakima Brodéna

Vydáno: 01.10.2021 08:00 - Tisková zpráva

Po čtyřech letech se vrací anketa Český slavík. A i tentokrát můžete hlasovat pro nominovaného Joakima Brodéna ze Sabaton v kategorii "Zpěvák".
Pro Joakima můžete hlasovat až do 5. listopadu 2021. Galavečer s vyhlášením výsledků se bude konat 19. listopadu v hudebním divadle Karlín a přenášet ho bude živě TV Nova! "Jsem velmi rád, že mohu pomoci naší hudební scéně, stíhané excesivními až neracionálními restrikcemi a přispět k renesanci největší české hudební ankety, jejíž název vymyslel v roce 1962 Ladislav Smoljak. Spravedlivé hlasování podle hlasovací metody D21 umožní lidem lépe vyjádřit své preference a přináší tak férové a sjednocující výsledky soutěže, kterou považuji za rodinné stříbro české i československé populární hudby," říká Karel Janeček, prezident ankety Český slavík 21.




A nezapomeňte! Sabaton k nám příští rok dorazí v rámci svého megatour The Tour To End All Tours. Dějištěm jejich metalové bitvy se stane 12. března 2022 pražská O2 arena. Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketmaster a Tickertportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení