Bring Me The Horizon odhalují, jak bude znít další tvorba

Vydáno: 29.09.2021 10:55 - Ondra Weisbauer

Zatímco na druhém EP ze série "Post Human" se ještě maká a už jsme z něj mohli slyšet první ochutnávku v podobě songu "DiE4u", Oli prozradil magazínu Kerrang, že už má v hlavě plány pro zvuk třetího i čtvrtého počinu.
"Už máme poměrně jasnou představu, jak by měla jednotlivá EP znít a co by měla obsahovat. V zásadě budeme hodně experimentovat, dokud nenajdeme ten ideální zvuk. Ale už teď můžu prozradit, že čtvrté a poslední EP bude pro kapelu opravdovou výzvou a nejspíš tím hodně lidí překvapíme."




"Způsob, jakým jednotlivé desky fungují, je ve skutečnosti součástí příběhu každého EP a druh celkového sdělení toho, co tato EP znamenají, se zobrazí v jejich zvuku (což pravděpodobně nedává smysl, když to říkám nahlas) ale plán pro ně mám. Nebudu říkat víc konkrétního, protože by to nakonec mohlo dopadnout úplně jinak a nechci tím nikoho zklamat," prozradil pro Kerrang tajemně Oli Sykes.

Podrobnější informace ovšem dodal klávesák a pán elektroniky v BMTH Jordan Fish: "Druhé EP, které aktuálně chystáme, bude znít o něco popověji, než obvykle, ale přesto bych to nenazval popem, jako spíš hudbou na způsob ema, hyperpopu, nebo screama. Naše třetí nahrávka bude hodně elektronická, ale věřím, že se zalíbí i milovníkům tvrdé hudby. Bude to znít trochu 'Matrix-ovsky', něco na způsob tvorby The Prodigy."

Ať už to bude znít jakkoliv, my jsme stále zvědaví, co ti kluci nakonec vyplodí. U BMTH už je totiž možné úplně všechno.


Bring Me The Horizon - DiE4u (Official Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení