Nové album powermetalových Epilog je venku

Vydáno: 24.09.2021 13:25 - Tisková zpráva

Powermetalová unie nadějné české kapely a švédského rabiáta s mikrofonem, Roba Lundgrena, dnes vydává pátou studiovou desku "Providence Asylum". S ní přichází na svět i lyric video ke skladbě "Melancholy".
Chtěli Epilog dosáhnout novým albem určitého přelomu? "Takovou ambici mám s každou deskou, něco se určitě přelomí. Když to nebude nějaká významná kost v těle, budu spokojen, haha. Vždycky se snažíme dostat ze sebe maximum, jinak by to nemělo cenu dělat. Ale je to první deska pod novou vydavatelskou firmou, tak by to chtělo nějaký zlom. Snad bude pozitivní," přeje si kapelník Epilog Michal Zeman, který na zbrusu nové řadovce spolupracoval už potřetí se severským zpěvákem Robem Lundgrenem (Reveal).


Epilog


Album "Providence Asylum" vychází ve vydavatelství Smile Music 24. září. Kromě deseti nových skladeb přinese deska také luxusní 24stránkový booklet, který nabídne další vizuální rozměr. "Bude to větší rozkládací digipak, každá skladba má v bookletu vlastní obraz, a bude určitě zajímavější pořídit si fyzickou verzi, a nejen digitál," radí Zeman.

Album si lze objednat ZDE.


EPILOG - Melancholy (Official Lyric video)


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení