VIDEO: Párty jak debil! Bring Me The Horizon spojili síly s Tomem Morellem

Vydáno: 23.09.2021 10:50 - Petr Adámek

Pokud vám poslední věc od Oliho Sykese a spol. nazvaná "DiE4u" nevoněla, tak se dobře vysmrkejte a přičichněte znova. Spolupráce s Tomem Morellem kapele sedla jak prdel na kastrol.
Společné dílo Toma Morella a Bring Me The Horizon se jmenuje "Let's Get The Party Started" a jak napovídá samotný název, jde o odbrzděný party banger. Podle slavného kytaristy, na jehož chystané fošně "The Atlas Underground Fire" se track objeví, ztvárňuje skladba vztek a frustraci z období pandemie, které přerůstají do nikdy nekončícího moshpitu. Záběry plné moshpitů, wall of death, crowdsurferů i často úsměvných okamžiků z kotle náladu skladby desetkrát podtrhují.



Skladba přitom vznikala na třech kontinentech. "Oli Sykes byl zrovna v Brazílii, Jordan Fish v Anglii a já v Los Angeles. Byla to skutečná Organizace spojených metalových národů, která vytvořila tuto píseň," popisuje Morello.

Na kytaristově sólové novince se objeví i řada dalších hvězdných hostů: např. Bruce Springsteen, Eddie Vedder, Grandson, Damian Marley nebo Dennis Lyxzén z Refused. Album vychází 15. října.

Tom Morello - Let's Get The Party Started (ft. Bring Me The Horizon) [Official Lyric Video]

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení