AUDIO: Slyšte první ofiko nahrávku projektu synů Coreyho Taylora a Shawna Crahana

Vydáno: 25.09.2021 10:20 - Ondra Weisbauer

Kapela synů slavných aneb Slipknot 2.0 verze Beta. I tak by se dala nazvat parta Vended, které šéfují Griffin Taylor a Simon Crahan. A že svým jménům a taťkům dělají jenom čest, zní sakra dobře!
Projekt založený v únoru 2018 zažil svou koncertní premiéru před rokem a půl v Des Moines v Iowě, ačkoliv i předtím hoši zahráli v roce 2020 v rámci virtuálního festivalu Pulse Of The Maggots. Celkovou sestavu kapely zleva doprava podle náhledové fotografie tvoří: Cole Espeland (sólová kytara), Griffin Taylor (zpěv), Connor Grodzicki (rytmická kytara), Simon Crahan (bicí), Jeramiah Pugh (basa).


 

Musíme zde uznat, že první singl "Asylum" zní jako starší tvorba Slipknot více než nápadně, ale co jiného bychom od vedení kapely čekali. Frontman Griffin připomíná otce nejen vzhledem, ale i podobným hlasem, který Coreyho prostě nezapře. Přesto je v něm něco z vlastní originality a typické mladé syrovosti, nasranosti a neuvěřitelné energii, které nelze nepodlehnout. Zda se kapela udrží a dokáže něco velkého ukáže až čas. Šanci na to rozhodně mají!


Vended - Asylum (Official audio)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení