VZPOMÍNKA: Takhle v roce 2004 valil Joey Jordison s Metallikou

Vydáno: 26.09.2021 09:00 - Ondra Weisbauer

Píše se červen 2004 a účastníci britského Download festivalu zažívají při koncertě Metalliky nevídanou podívanou. Bubeníka Larse Ulricha nahradili Dave Lombardo ze Slayer a Joey Jordison ze Slipknot. Toho večera zahrál Joey osm skladeb a totálně to rozsekal.
Na speciální koncert zavzpomínal pro web Knotfestu Corey Taylor: "Bylo neskutečné sledovat jak Joey hraje s kapelou, na které jsme všichni vyrostli. Šlo mu to skvěle! Hodili na něj většinu setu a on to totálně podrtil - kdyby mohl, pravděpodobně by ho tam nechali hrát celou noc. Stát tam a sledovat ho hrát v době, kdy jsme sami na scéně nebyli tak dlouho, nám přinášelo pocit, že jsme něco dokázali jako celek. Prostě tam přišel a ukázal svým výkonem kapele i fanouškům nejenom úctu k našim idolům, ale i to, že jsme schopní jet si svoje a dokázat ještě hodně. Byl to velký okamžik pro nás všechny."




Samotný Joey na koncert vzpomínal s odstupem času jako na splněný sen a jednu z nejlepších chvílí jeho života. Hudebník nás opustil pokojně ve spánku letos 26. července ve věku pouhých 46 let.


Creeping Death - Joey Jordison (HD)


Metallica W/ Joey Jordison (For Whom The Bell Tolls / Creeping Death / Seek And Destroy)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení