Lena z Infected Rain o svém sexuálním idolu i nejdivočejší sexuální zkušenosti

Vydáno: 05.10.2021 15:00 - Petr Adámek

S Lenou z Infected Rain jsme během posledních let podnikli pro Fakker mnoho rozhovorů, které se povětšinou točily kolem hudby. V létě jsme si na ukrajinském festivalu Faine Misto dali rande kvůli článku do našeho spřáteleného magazínu Spark a tentokrát nebyla o hudbě řeč vůbec.
V rámci sparkovské rubriky Deep Look Inside dostávala Lena osobní otázky hodně na tělo. Ani na vteřinu se nenechala rozhodit a se vším se popasovala jako naprostá profesionálka. "Můj sexuální idol? Takových bude víc. Abych byla upřímná, sama sebe považuju za člověka se silně rozvinutou sexualitou. Ale pokud bychom se motali v hudební oblasti, určitě bych zmínila China Morena z Deftones. Nemluvím ale o tom, jak vypadá, ale o jeho celkové osobnosti a způsobu, jakým mluví. Jako další mě napadá herec Adrien Brody. Nikdy jsem se s ním nepotkala, ale působí na mě moc atraktivně. Stejně tak herečka Monica Belluci," svěřila se zpěvačka a dodala, že s Chinem Morenem by moc ráda natočila společný song. "Zatím to ještě není ve hře, ale už jsme to řešili s managementem a snad je to na dobré cestě. A i kdyby to neklaplo, alespoň jsme se pokusili."



Lena se rozpovídala i na téma své nejdivočejší sexuální zkušenosti. "Nejdivočejší... Lidi mají hodně různé představy o tom, co je divoké. Pro někoho to můžou být třeba jen různé sexuální polohy. Myslím, že to nejunikátnější - nenazvala bych to divokým, protože mi to nepřišlo nikterak extrémní - byl sex vedle dalšího páru. Nedošlo k výměně partnerů, šlo jen o vzájemnou energii a pocit potěšení, které z druhého páru vyzařovalo ve stejnou chvíli. Rozhodně bych to každému doporučila."


Infected Rain Lena Scissorhands

Kompletní rozhovor najdete v aktuálním vydání magazínu Spark.





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení