Nu-metal nebo folk? Cocotte Minute vyráží na akustické turné

Vydáno: 11.10.2021 08:00 - Tisková zpráva

Nu-metaloví divoši Cocotte Minute se podle svých vlastních slov chystají přepsat dějiny českého folku. Do dodávky nakládají španělky a už 15. října vyrážejí na akustické turné!
Je to tady! Milovníci coco metalu si konečně přijdou na své, i když dost netradičně! "Chráněná dílna" z Mníšku pod Brdy Cocotte Minute vyráží po jeden a půl letém klubovém lockdownu na podzimní akustické turné.




Smečka hovězí pránou zdrogovaných příšerných folkařů Cocotte Minute si nedá říct a opět se pokouší o proslavení až za hranice dobříšského okresu. Vaši oblíbení smrdutí baleťáci zarapují za doprovodu španělských kytar a praskotu ohně z hořící backstage své největší šlágry a hymny.

Zároveň v duchu již zlidovělého hesla "Metal dětem!" upozorňují, že toto tour je ideální příležitostí vzít na Cocotty svoje děcka, prarodiče a veškerou vozejčkářskou a oberlenou chátru z okolí, protože nehrozí, že by dostali nakládačku v kotli. Maximálně dostanou gulášovej nášup z kotlíku, jestli to kapela mezitím v backstage nesežere všechno úplně sama!

"Todle bude solidní poslechová besídka kruciprdel! Takže buřty, KPZetky a čutory s rumem sebou!," dodává za kapelu Zeller s dodatkem: "Jestli nám po tomhle tour Porta konečně neudělí cenu za celoživotní přínos českýmu folku, prozradíme, že ji už před lety celou koupil Michal David!" Besídka čítá 15 zastávek a startuje 15. října v litvínovském klubu Ponorka, tak nezapomeňte ešusy a kostkovanou košili s sebou!


Cocotte Minute tour 2021


Termíny turné:
15.10. Litvínov / Ponorka
22.10. Karlovy Vary / Klub Paderewski
23.10. Havlíčkův Brod / Oko
27.10. Plzeň / Pod lampou
29.10. Valašské Meziříčí /M Klub
30.10. Uherské Hradiště / Mír
13.11. Svitavy /Tyjátr
16.11. České Budějovice /Fabrika
26.11. Chrudim /R Klub
27.11. Hořovice / Labe
3.12. Děčín / Le Garage Noir
4.12. Praha / Akropolis
9.12. Bratislava /Randal Club
10.12. Brno / Melodka
11.12. Ostrava /Barrak


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení