VIDEO: Eskimo Callboy ostříhali mullety podle hrnce a zase šílí

Vydáno: 06.09.2021 12:10 - Mates Krč

Eskimo Callboy se dál ubírají směrem, který nastolili na "Hypa Hypa". Ještě více šílených kostýmů, videoklipů a promo fotek, další nálož nepřeslechnutelné elektroniky a zpěvné linky v podání Nico Sallacha.
Není se co divit. Z "Hypa Hypa" se stal megahit daleko přesahující hranice jednoho žánru a kapelu jednoduše nasměroval na cestu, která funguje. Pokud byste například klip k "MC Thunder" označili před pár lety za šílený, teď byste se u něj ani nepozastavili. Eskimo Callboy jsou totiž v nejujetějším období své kariéry a nový singl "We Got The Moves" je toho jasným důkazem.



Paruky, ve kterých vypadají jak magoři, netradiční koncept videoklipu skoro jako z dílny Little Big, pošahaný text a i na poměry EC nezvykle moc elektroniky. A tady se navíc chlapi nebáli vytáhnout z rukávu rovnou techno! Sestavu táhne i snadno rozpoznatelný hlas Nico Sallacha ve zpěvných refrénech.

"Jsme šťastní, že vám můžeme konečně odtajnit první song z našeho nového alba. Je energický, rychlý, přinutí tě tancovat! Nové skvělé lákadlo na další hudbu, navíc s vlastnoručně vytvořeným videoklip, nás všechny naladí na dlouho očekávanou lednovou tour," uvedl zpěvák Eskimo Callboy Kevin.


Eskimo Callboy - WE GOT THE MOVES (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení