DJ Lethal z Limp Bizkit rozjel byznys v „bezpečných“ zbraních

Vydáno: 04.09.2021 10:50 - Ondra Weisbauer

Ve studiu a na jevišti je to DJ Lethal, ale mimo stage mu říkejte DJ Non-Lethal! (v překladu "nesmrtící"). Člen numetalové bandy Limp Bizkit promluvil dosti reklamním způsobem o praktičnosti nesmrtících zbraní.
Asi všichni známe americkou situaci posledních měsíců, let... Jedna demonstrace sem, jeden protest tam, nepokoje a zmatek. A ty věčné oplétačky ohledně toho, jestli je zásah policie až příliš přehnaný nebo ne. My píšem o hudbě, takže do tohoto témata nehodláme zabíhat více - ale to se nedá tvrdit o Leoru Dimantovi z Limp Bizkit, známém pod pseudonymem DJ Lethal. Na svých sociálních sítích aktuálně propaguje zbraně značky Byrna.




"Byrna vyrábí produkt, který vypadá jako pistole, ale místo toho střílí gumové projektily (ať už holé, nebo s chemickými dráždivými látkami). Zbraň je dodávána v různých barvách a Byrna ji prodává těm, kteří hledají střelnou zbraň, která, jak říkají, může 'zachránit život bez rizika, že ho vezmete.Ve studiu a na jevišti jsem sice DJ Lethal, ale v zákulisí jsem mírumilovný a věřím, že tyto zbraně mohou pomoci v mnoha situacích bez použití smrtící síly. Také mám klid, když vím, že jsme já i moje rodina ochráněni. Nestřílejte pravé náboje, když nemusíte," vyjádřil se muzikant.

Když obrátíme na veselejší notu, stále doufáme, že se co nejdříve dozvíme podrobnosti o chystané studiovce "Stampede Of The Disco Elephants", na kterou čekáme už dlouhých deset let. Tak dělejte už, hoši!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dj LeTHaL (@djlethalreal)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení