Tommy Vext (ex-Bad Wolves) má na krku žalobu od jeho bývalého labelu

Vydáno: 02.09.2021 14:10 - Ondra Weisbauer

Tommy, Tommy, Tommy... Nemáš to lehké, co, hochu? Tahanice mezi labelem Better Noise Music a zpěvákem neberou konce a ve všem začíná být opravdu pěkný guláš.
Minulý měsíc zažaloval muzikant Allena Kovace, generálního ředitele a zakladatele společnosti Better Noise Music, za porušení smlouvy. Vext od něj požaduje odškodnění ve výši 10 milionů dolarů a mimo výše zmíněného důvodu Kovace obviňuje z užívání rasistických nadávek proti jeho osobě. (Ano, ten samý člověk, který je známý tvrzením, že "Rasismus neexistuje," a je pouze "tvořen" médii...)




Zpěvák, který se s Bad Wolves rozešel začátkem letošního roku, nyní tvrdí, že to byl Kovac, kdo stál za jeho vyhazovem kvůli jeho přesvědčení a narůstajícímu zájmu o konspirační teorie. Tommy přitom v lednu vydal prohlášení, že z kapely odešel sám z vlastní vůle a děkoval spoluhráčům za odehraná léta. 


Bad Wolves F!


Na druhé straně je zpěvák obviněn ze snahy narušit ochrannou známku Bad Wolves zveřejňováním materiálů souvisejících s kapelou bez svolení společnosti i jejích členů. "Tommy Vext je motivován chamtivostí a nadměrným egem - tvrdil, že vlastní Bad Wolves a má právo zablokovat zbývajícím členům nahrávání a vydávání hudby pod tímto jménem. Dokonce uspořádal vlastní turné pojmenované 'B@D W8LV3S' ve snaze zmást návštěvníky koncertů. Bad Wolves byli vždy společným úsilím jednotlivých členů, managementu a našeho vydavatelství. Žádný jednotlivý člen není zodpovědný za celkovou tvorbu nebo za úspěch kapely. Když toto rozptýlení odložíme, Bad Wolves se v říjnu chystají vydat svou dosud nejlepší desku s novým zpěvákem Danielem 'DL' Laskiewiczem," nechal se slyšet generální ředitel labelu.

Členové Bad Wolves se k situaci vyjádřili jasně: "Při žádných našich jednáních s Allenem Kovacem jsme nebyli svědky toho, že by někdy použil hanlivé rasové nadávky. Tommy si všechno vymýšlí a obrací proti nám fanoušky kapely."

Jak tohle dopadne?


S Tommym jsme vloni podnikli rozhovor na téma jeho kérek. Časák seženete v našem eshopu.
Tommy Vext - Bad Wolves F!
 



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení