VIDEO: Epilog vystřelili nový singl. Album vyjde už v září

Vydáno: 18.08.2021 10:40 - Tisková zpráva

Powermetalová družina uvolnila do éteru třetí klip „Colour out of Space", který pochází z nové desky „Providence Asylum". Nyní už známe i její oficiální datum vydání, 24. září 2021.
Nový singl má ambice stát se černým koněm alba "Providence Asylum". Samotný vývoj, který vedl k dokončení songu, je specifický. Ale jak se dozvíme, u Epilog se neskládá konvenční, neměnnou formou.

"Většinou mi základní nápěvy naskakují spolu s textem a hudbou najednou. Nějakým způsobem to zaznamenám, rozuměj nabékám svým telecím hlasem a Rob má pak volnou ruku. Pokud má nějaký lepší nápad, může si vše udělat k obrazu svému, což taky většinou dělá," prozrazuje kytarista Michal Zeman. A pokračuje: "Nejraději mám věci, které jsou pak úplně jiné, než jak jsem si je představoval na počátku. "Colour" se nakonec vykrystalizovala do takové navrstvené kompozice trochu ve stylu Ayreon. Je tam hodně melodických nápadů a linek přes docela obyčejný spodek a výsledek je barevný, jak se na skladbu toho jména sluší," líčí Michal Zeman, který tak zároveň poodhaluje, jakým směrem se samotní Epilog na nové desce vydali, a ze kterých inspirací čerpali.

Nové album "Providence Asylum" můžete předobjednávat už nyní na Sparkshopu. Lze ho pořídit jako digipak, či jako bundle set společně s tričkem, které je samozřejmě k mání i samostatně.


EPILOG - Colour out of Space (Official video)


https://www.sparkshop.cz/predprodej/0/1/kapela:518


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení