VIDEO: Trivium přidávají podrobnosti o novém albu. A nový song k tomu

Vydáno: 16.08.2021 12:20 - Ondra Weisbauer

Po dubnové "In The Court Of The Dragon" je "Feast Of Fire" druhou odhalenou skladbou z chystané desky. Novinka pokračuje v melodičtějším zvuku, na který jsme u kapely už léta zvyklí.
"Píseň 'Feast Of Fire' je přesně tou skladbou, kterou začnete vymýšlet úplnou náhodou a nakonec si uvědomíte, že po dokončení nabízí uplně nový pohled na celý proces psaní i finální podobu alba. Už na demoverzi toho songu bylo něco silného, ale mohli jsme z toho pořád vymačkat víc. A to se taky povedlo. Do psaní nové hudby jsme šli v klidu, protože nás nečekalo žádné turné a měli jsme na tvorbu dost času. Věnovali jsme se tvůrčímu procesu víc než kdy dřív a věříme, že se to vyplatilo. 'Feast Of Fire' je toho zářným příkladem," rozkecal se basák Paolo Gregoletto.




Desátá deska Trivium nese název "In The Court Of The Dragon" a dočkáme se jí 8. října. Olejomalba, zobrazovaná v obou dosud vydaných klipech, je samozřejmě obalem nového alba a speciálně pro kapelu ji namaloval francouzský umělec Mathieu Nozieres.

"Chtěli jsme, aby byl obal naší nové desky epickým uměleckým dílem připomínající techniku dávno mrtvých renesančních mistrů. Po rozsáhlém výzkumu jsme našli jednoho z mála žijících umělců, který je schopen vytvářet umělecká díla podobná Caravaggiovi či Artemisii Gentileschiové. Mathieu převzal název naší písně a vytvořil k ní lepší malbu, než bychom si vůbec dokázali představit," dodává frontman Matt Heafy.


Trivium - In the Court of the Dragon - cover art


"In The Court Of The Dragon" tracklist:
01. X
02. In The Court Of The Dragon
03. Like A Sword Over Damocles
04. Feast Of Fire
05. A Crisis Of Revelation
06. The Shadow Of The Abattoir
07. No Way Back Just Through
08. Fall Into Your Hands
09. From Dawn To Decadence
10. The Phalanx


Trivium - Feast of Fire [OFFICIAL VIDEO]
 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení