Poppy poprvé v Česku. Přijede se vysmát všem hudebním konzervám

Vydáno: 03.08.2021 12:30 - Petr Adámek

Performerka schovaná za uměleckým jménem Poppy dorazí příští rok do Evropy s novým albem. Jednou ze zastávek bude i Česká republika - šestadvacetiletá umělkyně vystoupí 5. února v pražském Lucerna Music Baru.
Poppy na sebe zásadně upozornila třetí deskou "I Disagree" (2020), na níž smíchala všechno (fakt úplně všechno) se vším (fakt úplně se vším), přidrzle zbourala veškeré myslitelné hranice a vysmála se všem hudebním konzervativcům. Odvážná nahrávka ji dostala na titulky předních hudebních magazínů, rozpoutala množství debat s nejednoznačnými závěry a dokonce jí vysloužila nominaci na Grammy v kategorii "Best Metal Performance". Čelila ovšem silné konkurenci v podobě In This Moment, Power Trip, Code Orange a Body Count a nakonec odešla bez sošky. Přesto šlo o významné potvrzení jejích kvalit a osobitosti.




Koncem loňského roku vypustila Poppy do světa ještě čtyřskladbové vánoční EP, na němž odhodila pečlivě budovanou a promyšlenou uměleckou masku a prezentovala se v jemné, intimní a téměř lolitkovské podobě. Už 24. září vyjde albová novinka "Flux", z níž na konci července vypustila stejnojmenný singl.

Vstupenky v prodeji od 6. srpna od 10:00 na GoOut.net!



Poppy - Flux (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení